PROFESSIONELE VIDEO'S
MET IMPACT.
In tijden waar digitale media ons leven aan het overnemen is, zijn video’s belangrijker dan ooit.
Denk maar aan krachtige bedrijfsvideo’s voor uw website of sociale media of aftermovies van beurzen of events.
Als creative freelancer verzorg ik professionele video's van A tot Z.

Over mij

Ik ben Arthur Vanobost, cameraman uit Ronse, het hartje van de Vlaamse Ardennen. Met al meerdere jaren filmervaring op zak, begon ik in 2016 als freelance videograaf. Mijn passie voor mooie beelden gebruik ik iedere dag om de beste video’s te creëren voor mijn klanten. Door mijn ruime ervaring met verschillende soorten videografie én fotografie, kan ik altijd optimaal meedenken met mijn klanten om voor hen de beste video in elkaar te steken.

Arthur Vanobost

ALGEMENE DEMO VIDEO

Benieuwd naar wat voor beelden u mag verwachten? Bekijk in deze demo een selectie van mijn beste beelden uit verschillende projecten of scroll wat verder naar beneden voor een uitgebreideren selectie van mijn portfolio.

U vraagt, wij draaien

Bedrijfsvideo’s, webinars, testimonials, events, festivals, beurzen, videoclips, product video’s,… U vraagt, wij draaien!

Voor alle platformen

Ik denk graag met u mee over hoe we het grootste bereik kunnen halen. Facebook, Linkedin, Instagram, TikTok, TV,…

Voor elk budget

Niet iedereen heeft evenveel budget. Ik bekijk graag samen met u wat ik voor u kan betekenen binnen uw budget.

Snelle service

Geen tussenpersonen zoals agency’s, externe freelancers,… Ik sta rechtstreeks in contact met u als klant. Zo kan ik snel video’s opleveren.

Spring er uit

Foto’s vliegen voorbij op Facebook en Instagram, maar met een sterke, korte video houdt u de aandacht vast van uw kijker.

Freelance

Makkelijk en snel in te schakelen voor freelance opdrachten. Ik werk met Sony FS5, Sony A73, DJI Ronin-M.

PORTFOLIO

Met acht jaar ervaring in de filmindustrie, heb ik al vele soorten video’s mogen en kunnen maken. Hieronder vindt u een selectie van mijn beste video’s terug. Mocht u toch nog op zoek zijn naar andere beelden of voorbeelden, aarzel dan niet om contact op te nemen.

Adembenemende video’s. Alleen maar voordelen.

Wees uw concurrenten een stapje voor en kies vandaag nog voor een pakkende video. U zorgt niet alleen voor meer online zichtbaarheid, maar laat ook een krachtige indruk na bij potentiële klanten.

Hoe gaat het in zijn werk?

1. Contact

Zin om met mij samen te werken? Neem gerust contact op! We bespreken samen uw wensen en de mogelijkheden voor uw budget.

2. Productie

Ik kom ter plaatse om uw bedrijf/event/zaak mooi in beeld te brengen. Met verschillende soorten apparatuur zorg ik voor een compleet beeld.

3. Opleveren

Contact

OVERTUIGD? NEEM CONTACT OP.

Aarzel niet om mij te contacteren indien u interesse heeft in een samenwerking. Voor elk budget zijn er mogelijkheden en ik denk graag met u mee. Via dit onderstaande contactformulier kan u gemakkelijk een bericht sturen.

Processed with VSCO with c1 preset
[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

0478/399.832

arthur@vanobost.be

BE0650.969.374