Testimonials

Heeft u klanten die u vooruit heeft geholpen en die zeer tevreden waren met uw producten of diensten? Hoe leuk zou het zijn om dit op video te zetten? Ik ga langs bij uw klant en neem hun eerlijke testimonial op in combinatie met wat tussenbeelden. Zo heeft u een mooie video die u kan inzetten op uw website en sociale media.

Arthur Vanobost

ENKELE VOORBEELDEN

Enkele voorbeelden van testimonials

Adembenemende video’s. Alleen maar voordelen.

Wees uw concurrenten een stapje voor en kies vandaag nog voor een pakkende video. U zorgt niet alleen voor meer online zichtbaarheid, maar laat ook een krachtige indruk na bij potentiële klanten.

Hoe gaat het in zijn werk?

1. Contact

Zin om met mij samen te werken? Neem gerust contact op! We bespreken samen uw wensen en de mogelijkheden voor uw budget.

2. Productie

Ik kom ter plaatse om uw bedrijf/event/zaak mooi in beeld te brengen. Met verschillende soorten apparatuur zorg ik voor een compleet beeld.

3. Opleveren

Contact

OVERTUIGD? NEEM CONTACT OP.

Aarzel niet om mij te contacteren indien u interesse heeft in een samenwerking. Voor elk budget zijn er mogelijkheden en ik denk graag met u mee. Via dit onderstaande contactformulier kan u gemakkelijk een bericht sturen.

Processed with VSCO with c1 preset
[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

0478/399.832

arthur@vanobost.be

BE0650.969.374