Vacature video

Lukt het niet om nieuw personeel te vinden die bij u wil komen werken? In het kader van een sterke employer branding is een vacature video vaak een eerste stap. Samen met u breng ik uw bedrijfscultuur in beeld. Dit doe ik door niet alleen uw bedrijf te laten zien, maar ook interviews af te nemen met medewerkers en quotes hiervan te verwerken.

Arthur Vanobost

ENKELE VOORBEELDEN

Enkele voorbeelden van vacature video's

Adembenemende video’s. Alleen maar voordelen.

Wees uw concurrenten een stapje voor en kies vandaag nog voor een pakkende video. U zorgt niet alleen voor meer online zichtbaarheid, maar laat ook een krachtige indruk na bij potentiële klanten.

Hoe gaat het in zijn werk?

1. Contact

Zin om met mij samen te werken? Neem gerust contact op! We bespreken samen uw wensen en de mogelijkheden voor uw budget.

2. Productie

Ik kom ter plaatse om uw bedrijf/event/zaak mooi in beeld te brengen. Met verschillende soorten apparatuur zorg ik voor een compleet beeld.

3. Opleveren

Contact

OVERTUIGD? NEEM CONTACT OP.

Aarzel niet om mij te contacteren indien u interesse heeft in een samenwerking. Voor elk budget zijn er mogelijkheden en ik denk graag met u mee. Via dit onderstaande contactformulier kan u gemakkelijk een bericht sturen.

Processed with VSCO with c1 preset
[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

0478/399.832

arthur@vanobost.be

BE0650.969.374