Werkwijze

 

Hier ontvouwt zich het pad dat we samen bewandelen om jullie huwelijksdag te vereeuwigen. Van het eerste contact tot de uiteindelijke overhandiging van jullie foto’s, elke fase is zorgvuldig uitgedacht om jullie ervaring onvergetelijk te maken. Ontdek hoe elk detail met liefde en professionaliteit wordt behandeld, om jullie unieke verhaal tot leven te brengen.

Contact opnemen

Stap 1

Contact opnemen

Begin jullie avontuur door contact met mij op te nemen. Vul het formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact op om een kennismakingsgesprek vast te leggen.

Kennismakingsgesprek

Stap 2

Kennismakingsgesprek

Een persoonlijke ontmoeting is ideaal om elkaar te leren kennen, mits de locatie dit toestaat. Als een fysieke afspraak niet mogelijk is, dan schakelen we over op een videogesprek. Dit gesprek is de perfecte gelegenheid om in detail jullie wensen en de visie voor jullie dag te bespreken.

Boeken en Bestelbon

Stap 3

Boeken en Bestelbon

Na ons kennismakingsgesprek houd ik jullie gekozen datum één week in optie. Dit geeft jullie de ruimte om alles rustig te overwegen en eventueel andere opties te verkennen. Zodra jullie beslissen om verder te gaan met mij, bevestigen we de boeking met een bestelbon, waarmee alles officieel vastgelegd wordt.

Voorbereidend Contact

Stap 4

Voorbereidend Contact

Enkele weken voor de bruiloft bespreken we de laatste details, zoals planning en locaties, om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt.

Dag van de Trouw

Stap 5

Dag van de Trouw

Op jullie grote dag ben ik er om elk moment, van de kleinste details tot de meest spontane gebeurtenissen, vast te leggen. Een trouwdag gaat zo snel voorbij, daarom zorg ik ervoor dat al die kostbare momenten voor jullie worden vereeuwigd. Zo kunnen jullie later terugkijken en genieten van elke lach, elke traan, en alle onvergetelijke momenten die jullie dag zo bijzonder maken.

Preview na 3 Dagen

Stap 6

Preview na 3 Dagen

Een eerste blik op jullie foto’s! Binnen drie dagen na de bruiloft ontvangen jullie een preview om alvast te genieten.

Oplevering en Betaling

Stap 7

Oplevering en Betaling

Na de bruiloft werk ik aan het perfectioneren van jullie foto’s en binnen enkele weken zijn deze klaar. Jullie ontvangen dan een prachtig houten doosje met daarin een USB-stick, een 40-tal prints en een basic album, een blijvende herinnering aan jullie dag. Vervolgens wordt de afsluitende betaling geregeld, waarmee jullie kostbare momenten officieel worden overhandigd voor jullie om te koesteren.

Veelgestelde vragen

FAQ

Veelgestelde vragen

Hebben jullie vragen over jullie trouwfotografie of videografie? Deze FAQ-sectie is ontworpen om antwoorden te geven op enkele van de meest gestelde vragen. Van boekingsdetails tot de werkdag zelf, hier vinden jullie nuttige informatie om jullie voor te bereiden op jullie grote dag.

Staat jullie vraag er niet tussen? Neem gerust contact met mij op en ik help jullie graag verder.

Hoelang op voorhand moeten we boeken?

Voor zaterdagen in de populaire trouwmaanden juni, juli, augustus en september, worden data vaak een jaar of zelfs langer van tevoren geboekt. Ik raad aan om zo vroeg mogelijk te boeken om de beste kans te hebben dat ik beschikbaar ben op jullie gewenste datum. Hoe eerder jullie boeken, hoe groter de kans dat ik jullie trouwdag kan vastleggen.

Wat als het regent op onze trouwdag?

Geen zorgen! Ik ben goed voorbereid op alle weersomstandigheden en kan prachtige foto’s maken, ongeacht het weer. We kunnen ook altijd binnenlocaties vinden voor enkele shots. Of foto’s met een paraplu zijn ook altijd leuk!

Hoe lang duurt het voordat we onze foto's/video's ontvangen?

Bij een fotoreportage ontvangen jullie een preview binnen 3 dagen na de bruiloft. De volledige set foto’s wordt binnen de 40 dagen afgeleverd. De video’s binnen de 90 dagen.

Kunnen we specifieke foto's aanvragen?

Absoluut! Tijdens onze gesprekken kunnen jullie specifieke shots of momenten aangeven die jullie graag vastgelegd willen hebben. Ik doe mijn best om aan al jullie wensen te voldoen.

Is reizen buiten België mogelijk?

Ja, ik sta open voor bruiloften buiten België. Neem contact op om de mogelijkheden en bijkomende reiskosten te bespreken.

Hoe verloopt de betaling?

De betaling is opgesplitst in twee delen: een klein voorschot bij de boeking om jullie datum te bevestigen, en het resterende bedrag na de oplevering van de foto’s/video’s.

Krijgen we alle genomen foto's?

Jullie ontvangen een zorgvuldig geselecteerde en professioneel bewerkte set foto’s. Ik zorg ervoor dat jullie alle belangrijke momenten en details ontvangen.

Hoe gaat u om met noodsituaties of onvoorziene omstandigheden?

In geval van een noodsituatie of onvoorziene omstandigheden heb ik een netwerk van professionele collega’s die kunnen inspringen. Jullie speciale dag is altijd mijn prioriteit.

Contact

Aarzel niet om mij te contacteren mochten jullie vragen of interesse hebben. Vul gerust het contactformulier in en dan plannen we een kennismakingsgesprek in.

Arthur Vanobost