Luxe Albums

Bij het boeken van een ‘zilver’ of ‘goud’ fotoreportage is standaard een ‘basic album’ inbegrepen. Wat is zo’n basic album? Dit is een klein boekje van 20cm x 20cm dat ik zelf samenstel met de leukste 20-30 foto’s van de dag.

Maar ik bied daarnaast ook Luxe Albums aan. En luxe mag je echt letterlijk nemen. Een album voor het leven, gemaakt met de beste materialen en papiersoorten.

Voor zo’n luxe album gaan we samen aan de slag. Jullie bezorgen mij jullie favoriete foto’s en ik zorg van voor een logische/mooie opmaak van het album. Dit tot jullie 100% tevreden zijn.

Materiaal Cover

De albums worden allemaal handgemaakt met liefde en passie. Elk album begint bij het kiezen van de juiste materialen. Hier hebben jullie de keuze uit verschillende kleuren en materialen. Namelijk linnen, leer of velvet.

Opmaak

Jullie kiezen zelf jullie lievelingsfoto’s die in het album moeten komen. Daarna ga ik aan de slag met de opmaak. Ik bezorg jullie een proefdruk en jullie koppelen terug met eventuele feedback. Dit doen we tot jullie 100% tevreden zijn met de opmaak. Vervolgens kan het album geproduceerd worden.

Bewaardoos

Elke luxe album komt met een eigen bewaardoos. Ook hiervan kunnen jullie het materiaal kiezen. Gaan jullie voor dezelfde stijl als het album of mag het toch net iets anders zijn?

Oplevering

Van zodra de proefdruk is goedgekeurd gaat het album naar de drukker. Aangezien alles met de hand wordt gemaakt en zij het letterlijk ‘druk’ hebben moeten we rekening houden met een levertermijn van +- 6 weken.

Kostprijs

Wat kost zo’n luxe album nu? De prijs hangt af van de grootte, de materiaalkeuze en het aantal pagina’s. Dit kan al vanaf €699.

30×30 cm
70 pagina’s
Linnen cover
Bewaardoos
Opmaak en aanpassingen

€699
Voor bovenstaand voorbeeld

Contact

Aarzel niet om mij te contacteren mochten jullie vragen of interesse hebben. Vul gerust het contactformulier in en dan plannen we een kennismakingsgesprek in.

Arthur Vanobost