Luxe Albums

Bij elke fotoreportage is een ‘basic album’ inbegrepen, een klein boekje van 20cm x 20cm met een selectie van de 20-30 leukste foto’s, door mij met zorg samengesteld.

Daarnaast bied ik Luxe Albums aan, echte staaltjes vakmanschap. Deze albums, een herinnering voor het leven, zijn verkrijgbaar in diverse materialen zoals leder, linnen of velvet, en dit in verschillende kleuren. Jullie namen en datum wordt ook op de cover gegraveerd.

Samen kiezen we jullie favoriete foto’s en zorg ik voor een elegante opmaak, volledig naar jullie wens.

Materiaal Cover

De albums worden allemaal handgemaakt met liefde en passie. Elk album begint bij het kiezen van de juiste materialen. Hier hebben jullie de keuze uit verschillende kleuren en materialen. Namelijk linnen, leer of velvet.

Opmaak

Jullie kiezen zelf jullie lievelingsfoto’s die in het album moeten komen. Daarna ga ik aan de slag met de opmaak. Ik bezorg jullie een proefdruk en jullie koppelen terug met eventuele feedback. Dit doen we tot jullie 100% tevreden zijn met de opmaak. Vervolgens kan het album geproduceerd worden.

Bewaardoos

Elk luxe album wordt geleverd met een bijpassende bewaardoos, waaruit jullie kunnen kiezen uit drie verschillende stijlen. Jullie hebben ook de vrijheid om het materiaal van de doos te selecteren. Willen jullie dat de doos matcht met de stijl van het album, of gaat jullie voorkeur uit naar iets unieks? De keuze is geheel aan jullie om de presentatie van jullie herinneringen te personaliseren.

Oplevering

Van zodra de proefdruk is goedgekeurd gaat het album naar de drukker. Aangezien alles met de hand wordt gemaakt en zij het letterlijk ‘druk’ hebben moeten we rekening houden met een levertermijn van +- 6 weken.

Kostprijs

Wat kost zo’n luxe album nu? De prijs hangt af van de grootte, de materiaalkeuze en het aantal pagina’s. Dit kan al vanaf €699.

30×30 cm
70 pagina’s
Linnen cover
Dekseldoos
Opmaak en aanpassingen

€699

Voor bovenstaand voorbeeld

Contact

Aarzel niet om mij te contacteren mochten jullie vragen of interesse hebben. Vul gerust het contactformulier in en dan plannen we een kennismakingsgesprek in.

Arthur Vanobost