Bedrijfsvideo

Op zoek naar een krachtige, korte video die uw bedrijf in enkele minuten perfect weergeeft? Ik breng uw verhaal tot leven. Samen gaan we aan tafel zitten en bespreken we welke zaken er zeker in de video moeten voorkomen. Op basis van uw verhaal, missie en visie, steek ik een video in elkaar die uw bedrijf weergeeft zoals het is.

Arthur Vanobost

ENKELE VOORBEELDEN

Enkele voorbeelden van bedrijfsvideo's

Adembenemende video’s. Alleen maar voordelen.

Wees uw concurrenten een stapje voor en kies vandaag nog voor een pakkende video. U zorgt niet alleen voor meer online zichtbaarheid, maar laat ook een krachtige indruk na bij potentiële klanten.

Hoe gaat het in zijn werk?

1. Contact

Zin om met mij samen te werken? Neem gerust contact op! We bespreken samen uw wensen en de mogelijkheden voor uw budget.

2. Productie

Ik kom ter plaatse om uw bedrijf/event/zaak mooi in beeld te brengen. Met verschillende soorten apparatuur zorg ik voor een compleet beeld.

3. Opleveren

Contact

OVERTUIGD? NEEM CONTACT OP.

Aarzel niet om mij te contacteren indien u interesse heeft in een samenwerking. Voor elk budget zijn er mogelijkheden en ik denk graag met u mee. Via dit onderstaande contactformulier kan u gemakkelijk een bericht sturen.

Processed with VSCO with c1 preset

    0478/399.832

    arthur@vanobost.be

    BE0650.969.374